trešdiena, 2014. gada 19. februāris

Eseju konkurss

13. februārī , LNB Mācību centrā , kopā tika aicināti tie 22 bibliotekāri, kuri piedalījās "Latvijas Bibliotekāru izglītības apvienības" izsludinātajā  eseju konkursā  "Vai man rīt iet uz darbu, un ja iet, tad kāpēc?". No Kuldīgas novada pasākumā piedalījās Kabiles bibliotēkas vadītāja. Dāvanā visi saņēma iespēju piedalīties Kaspara Bikšes vadītajā nodarbībā ” Rokraksts. Ko tas liecina par personu?”.  Lekcija bija kā atgādinājums, ka rokraksts ir unikāls, tas pieder tikai mums pašiem, lai gan, reizēm, ir  sajūta, ka datori  atņem mums rokrakstus.
Noslēgumā  izsniedza  apliecības no LNB Mācību centra un apbalvoja uzvarētājus. Pārsteiguma balviņa tika visiem, bet galveno balvu- dalību režisores Ligitas Smildziņas improvizācijas teātra kursos- saņēma Gāliņciema bibliotēkas vadītāja Iveta Skapste. Apsveicu!
Šāda veida konkurss liek apsēsties un izvērtēt lietas, kuras ikdienā paliek nepamanītas. Tas bija vērtīgi priekš sevis, sevis izprašanas. Nebūt nav tik viegli atbildēt uz tik vienkāršu jautājumu: „Kāpēc Tu katru rītu ej uz darbu?”

3 komentāri:

Turlavas bibliotēka teica...

Izskatās, ka maz zināja par konkursu. Daiga, kur eseja, iepriecini kolēģes! :))

Daiga teica...

Daļa rakstīto darbu būs lasāmi biblioteka.lv

Iveta teica...

Paldies!Mēs visi bijām malači!