trešdiena, 2012. gada 19. decembris

Labāko lasītāju un atbalstītāju godināšana Skrundas pilsētas bibliotēkā.

17.decembra vakarā uz Skrundas pilsētas bibliotēku tika aicināti bibliotēkas atbalstītāji un aktīvākie lietotāji. Pasākumu atklājot, ar sirsnīgu koncertu viesus iepriecināja Skrundas bērnu popgrupa Gunas Pavilaites vadībā. Jauko Ziemassvētku noskaņu papildināja Ditas Ņuņēvicas un Gunas Pavilaites izpildītās svētku dziesmas. Katrs uzticīgākais Skrundas pilsētas bibliotēkas lasītājs saņēma dāvanā īpašu grāmatu, pildspalvu un grāmatzīmi ar bibliotēkas logo. Nelielu dāvanu saņēma arī katrs bibliotēkas atbalstītājs.

Vakars izvērtās par sirsnīgu tikšanos pie tējas tases, kurā tika pārrunāti aktuālākie grāmatu jaunumi, nākošā gada abonētās periodikas klāsts, viesi stāstīja par savu pirmo tikšanos ar bibliotēku. Aicinātie viesi apsveica bibliotēkas darbinieces gaidāmajos svētkos. Pasākuma izskaņā bibliotēka saņēma dāvinājumā Gunta Kalmes grāmatu „Pēdas”.

Pat neskatoties uz piesnigušajiem ceļiem un puteņiem, pasākumu apmeklēja diezgan liels aicināto viesu skaits. Visi atnākušie jutās gandarīti par saņemto atzinību, par to, ka tiek ievēroti un novērtēti, un sirsnībā pateicās bibliotēkas darbiniecēm.

Nav komentāru: